Lees het laatste nieuws over aanleg padelbanen

15 maart 2022


Sinds de ALV van december 2021, waar we door een grote meerderheid van jullie leden een mandaat kregen om de haalbaarheid voor het aanleggen van padelbanen te onderzoeken, zijn er veel ontwikkelingen geweest.

In januari zijn we in gesprek gegaan met de direct omwonenden die zich zorgen maakten over mogelijke geluidsoverlast. Eerst hebben we een gesprek op ons park gevoerd en uitgelegd hoe de ligging van de banen ten opzichte van desbetreffende woning is en hoe de wal geplaatst gaat worden . Dit nam al enige sceptisch weg maar wat is nou beter om bij een echte padelbaan te gaan kijken. Dit hebben we met een kleine delegatie in Borger gedaan en hebben ter plekke meerdere geluidsmetingen uitgevoerd wat de meeste zorgen wel wegnam. Enkele konden het niet laten om toch even mee te padellen :)

In dezelfde periode januari-februari zijn we druk met sponsoring, subsidies etc. bezig geweest om de financiering rond te krijgen. De verlossende woorden van de gemeente met toezegging van de subsidie in februari maakte de financiering rond!

Wil je verdere informatie en de voortgang volgen kijk dan geregeld eens onder het menu padel op onze website. 

Lees hier het laatste nieuws op de TCW website

We hebben al meerdere suggestie gehad maar we zoeken nog steeds suggestie voor de nieuwe naam van onze vereniging LINK

Bezoek met omwonenden in Borger in januari

Nieuwscategorieën Technische commissie


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 593 332 793

De Beperkte Slag

Homaat 1
9431 MK Westerbork

KVK-nummer

40045489