Inschrijving en informatie voorjaarscompetitie 2018

 Inschrijven voorjaarscompetitie via dit formulier

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot uiterlijk 10 december 2017, na deze datum is het niet meer mogelijk om je aan te melden.
De periode van 10 tot 15 december hebben wij nodig om de inschrijvingen te verwerken.

Er is een aanpassing in de regels van de competitie. Het compact spelen geldt niet meer. Daar is voor in de plaats gekomen het VERKORT spelen. Dit geld voor alle competities in het jaar 2018. Het houdt in dat voor de DUBBELS de derde set vervangen wordt door een WEDSTRIJD TYBREAK. Dit is er eentje tot 10 met een verschil van twee. Dus alleen voor de alle dubbels.

Er kan ook weer op de woensdagavond gespeeld worden. Zie ook de info op Center Court

Als 1 van je spelers in 2 verschillende competitieteam wil spelen (bijvoorbeeld donderdag en zaterdag) lees dan goed de bijgevoegde voorwaarden.

Spelers die dispensatie aan willen vragen doen dit door een mail te sturen met als onderwerp: Dispensatie "naam speler" voorjaarscompetitie 2018.
In deze mail moet vermeld worden om welke teams het gaat. Stuur deze naar competitie@tcwesterbork.nl


Dispensatie twee keer spelen in één week of spelen voor twee verenigingen.

Let op:

Dispensatie-aanvragen voor het twee keer spelen voor één vereniging moeten digitaal door de VCL worden ingediend via MijnKNLTB (ServiT>Spelersdispensaties).
Dispensatie voor het spelen voor twee verenigingen moet bij de KNLTB worden aangevraagd via het online aanvraagformulier ‘spelen voor twee verenigingen’.
De KNLTB zal de aanvraag dan in behandeling nemen.

Zoeken

Website sponsoren

Agenda

Ga naar boven